Disclaimer

1. Inhoud
-De auteur van cattery Celize’s behoudt zich het recht voor niet verantwoordelijk te zijn voor, (maar wel te streven naar),  de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie.
De site wordt dagelijks onderhouden.
-Claims betreffende schade veroorzaakt door het gebruik van de verstrekte informatie, met inbegrip van elke vorm van informatie die onvolledig of onjuist is, zal daarom worden afgewezen.
De informatie onder de knop medisch, dient te worden gezien als richtlijn. U moet ten uw dierenarts raadplegen.
-Delen van de pagina’s of de complete publicatie inclusief alle aanbiedingen en informatie kunnen worden uitgebreid, veranderd of gedeeltelijk of geheel verwijderd door de auteur zonder afzonderlijke aankondiging.
-Wij streven ernaar de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling.
-Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website kunt u via een e-mail bericht aan ons kenbaar maken.
-Ook als u meent dat de site fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan worden horen wij dit graag van u.

2. Verwijzingen en links
De auteur van cattery Celize’s is niet verantwoordelijk voor enige inhoud gelinkt of verwezen door naar deze pagina’s – tenzij hij volledige kennis van onwettige inhoud en in staat zou zijn om te voorkomen dat de bezoekers van zijn site deze pagina’s bekijken.
Als er schade ontstaat door het gebruik van informatie hierin aangegeven, is alleen de auteur van de respectieve pagina’s aansprakelijk, niet degene die is gekoppeld aan deze pagina’s.
Verder is de auteur niet aansprakelijk voor eventuele posten of berichten gepubliceerd door gebruikers van discussiegroepen, gastenboeken of mailinglijsten die op zijn pagina.

3. Auteursrecht
De auteur van cattery Celize’s gebruikt niet opzettelijk eventueel auteursrechtelijk beschermd materiaal voor zijn publicatie of, indien mogelijk, wordt aan bronvermelding gedaan.
-Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en  is auteursrechtelijk beschermd.
-Het is derden niet toegestaan de content van deze site op wat voor manier te kopiëren, verspreiden, zonder vooraf toestemming te hebben verkregen.

4. Privacybeleid
Indien de mogelijkheid voor het invoeren van persoonlijke of zakelijke gegevens (e-mailadressen, namen, adressen) wordt gegeven, vindt het invoeren van deze gegevens vrijwillig plaats.
Het gebruik van gepubliceerde postadressen, telefoon-en faxnummers en e-mailadressen voor marketing doeleinden is verboden, overtreders die ongevraagde spamberichten zenden zijn strafbaar.

5 Wettelijke geldigheid van deze disclaimer
Deze disclaimer dient te worden beschouwd als onderdeel van de internetpublicatie waar u door werd doorverwezen, in dit geval Cattery Celizes.
Indien secties of individuele termen van deze verklaring niet legaal of correct zijn, blijft de inhoud of geldigheid van de andere onderdelen onaangetast door dit feit.

6. Cookies
-Deze site is gemaakt in WordPress, er wordt geen gebruik gemaakt van cookies.

7. Tips
-De site van cattery Celizes zijn het best te bekijken  met Firefox als browser, maar ook probleemloos  met Microsoft Internet Explorer  7.0 of hoger.
-De site is gebouwd in een resolutie van 1024 x 768 pixels.
-Op sommige pagina’s zoals bij de fotoalbums staat een kleine gebruiksaanwijzing,